Ç'është Direct?

Pse Direct?

Direct është një shërbim digjital, i cili ofron audio dhe video më ilësi të lartë për radio, televizion dhe përdorim digjital.

Radiot dhe televizionet e regjistruara si partnerët tanë mund të gjejnë dhe të shfrytëzojnë përmbajtjen nga Direct për të zgjeruar programacionin e tyre pa pagesë. Filterët ju mundësojnë që të gjeni përmbajtjen e dëshiruar me shpejtësi, duke ngushtuar fushën e kërkimit. Mund të kërkoni, shikoni, dhe shkarkoni audio dhe video përmbajtje nga telefoni apo kompjuteri juaj.

Partnerët tanë do të përfitojnë qasje të pakufizuar 24/7 në mbulimin e RFE/RL në Ukrainë, Rusi, Evropë Lindore dhe Qendrore, Kaukaz, Azi Qendrore dhe Jugore, si dhe në Lindje të Mesme. RFE/RL transmeton në 21 shtete dhe 28 gjuhë në botë. Me rreth 400 gazetarë, 750 kontrbuues dhe 19 byro, RFE/RL është një nga operacionet më të mëdha të lajmeve në botë.

Për të filluar kërkimin, shkarkimin dhe përdorimin e përmbajtjes, regjistrohuni në Direct këtu.

You must be an approved affiliate in order to download our content.

Regjistrohu

Të fundit